Teamwork makes the dream work
Ons bedrijf Credibill

Over ons

Het verhaal van CrediBill? Dat is eigenlijk het verhaal van Simon. En van een make-over (van de software, niet van Simon). Met als slotstuk: een applicatie waarmee creditmanagers effectief tijd besparen.

Hoe het begon

We geven het woord aan Simon:

“CrediBill bestaat al sinds 2011, maar had toen een andere naam en zaakvoerder. Op een bepaald moment werd de onderneming overgekocht door creditmanagement-specialist Triple A Solutions.

In 2018 zocht Triple A een nieuwe IT manager. Iemand die kon programmeren én een business leiden. Uiteindelijk kwamen ze uit bij mij.

Tijdens mijn eerste dagen zag ik meteen dat de software hopeloos verouderd was. Tegelijk bedacht ik me: wat een buitenkans! Want dankzij de steun van Triple A kreeg ik de ruimte om from scratch nieuwe software te ontwikkelen. Betere software.

Ik zat samen met toenmalige klanten en met creditcollectors van Triple A. Allemaal professionals die elke dag aan kredietmanagement doen. Zij vertelden me wat ze nodig hadden om hun werk te verlichten, tijd te besparen en zo hun leven makkelijker te maken.

Dankzij die gesprekken wist ik precies welke features ik moest ontwikkelen. Ik begon te programmeren en deed dat een jaar lang, voltijds. Tot de eerste versie van CrediBill het licht zag.

Of CrediBill iets is voor jouw bedrijf? Niet als je genoeg hebt aan een standaardoplossing. Wel als je creditmanagement-software zoekt die je helemaal naar je hand kan zetten. Waarin je speciallekes kan laten inbouwen en die je kan customizen tot in het kleinste detail.”

IMG 2600
meet our

Team

IMG 8803

Saskia Rock

Microsoft Teams image 10

Simon Meurs

Part­ner van Tri­ple A Solu­ti­ons: spe­ci­a­list in creditmanagement

CrediBill is ontstaan vanuit Triple A Solutions, een onderneming die al sinds 2008 bedrijven helpt bij hun debiteurenbeheer. Die hulp gaat van operationele ondersteuning tot het opleiden van medewerkers.

Dankzij de feedback van de creditprofessionals die bij Triple A werken, kon Simon een debiteurenbeheer-software ontwikkelen die creditmanagers uren handmatig werk bespaart.

Triple A Logo