Ons aanbod
Ons aanbod credibill

Credit Management Software op uw maat

CrediBill levert 3 standaard licenties voor credit management en facturatie software. Basic, Prime & Pro zijn gedefinieerd als de beste oplossingen door onze eerdere case ervaringen.

Vergelijk

Onze licenties

Userfriendly

Basic

Eenvoudig te implementeren automatisering, die uw klanten eraan herinnert hun openstaande facturen te betalen. U hebt de volledige controle over de communicatie met uw klanten over hun openstaande facturen. Zelfs kredietlimieten kunnen door CrediBill soepel worden afgehandeld, aangezien de meeste integraties met Business Information Providers al bestaan.

Automated

Prime

Uw openstaande facturen lopen uit de hand en uw team verliest het overzicht? Lees uw gegevens en gebruik de geoptimaliseerde tools om uw klanten, hun rechten en eventuele wijzigingen in het betalingsgedrag te volgen. We willen niet dat er iets onopgemerkt blijft.

Customizable

Pro

U heeft een groter klantenbestand met veel terugkerende zaken, allemaal verdeeld over uw meerdere divisies of juridische entiteiten? CrediBill pro is de ultieme oplossing. Praat met ons over het aanpassen van stromen en het optimaliseren van uw maandelijkse rapportages.

Module

Overzicht

Gepersonaliseerde Sjablonen

Pdf brieven

Mail module

Kopie Factuur

Sms’en

Fysieke Post

Grafieken

Geconsolideerde Veroudering

Visuals op maat

Rapportage op maat

Multicurrency

Resultaten Acties

Office 365

Gepersonaliseerde Mailings

Meerdere Afdelingen

Ouder/Kind structuur

Centrale Facturatie

Paylinks

CODA- import

Zakelijke Informatie

Geen resultaten gevonden? Geen probleem! Contacteer ons voor een oplossing op maat.

Maatwerk

Heeft u een op maat modu­le nodig?

Geen uitdaging te groot voor onze software, we nemen het graag op ons om de nodige modules op maat van uw bedrijf te maken.

op maat module
Free demo
demo aanvragen

Vraag uw gratis demo aan!