Voor u?
For you forwho

Pas uw bedrijfsstromen aan de behoeften van uw bedrijf aan.

CrediBill is modulair en flexibel. U heeft de volledige controle om uw persoonlijke dashboard vorm te geven.

Kennis, vertrouwen, passie

De basis van de samen­wer­king tus­sen Cre­di­Bill en 3WPlus

7.000 klanten van wie de betalingen maandelijks moeten opgevolgd worden: een hele opgave voor de afdeling Kinderopvang van vzw 3WPlus.

Vooral wanneer ouders de rekening niet op tijd betalen, begint het repetitieve werk voor de boekhouddienst van de vzw. Manueel brieven drukken, plooien en opsturen om hen te herinneren aan hun betaling en een aparte lijst bijhouden om deze personen op te volgen: het brengt elke maand extra werk én stress met zich mee.

Maar sinds kort zijn beide weggevallen bij 3WPlus. De reden? Het boekhoudteam heeft CrediBill geïmplementeerd om aan creditmanagement te doen.

3WPlus Logo
De alles-in-één oplossing voor uw start-up

Voor vele star­ters zijn admi­ni­stra­tie en fac­tu­ra­tie over het alge­meen best vervelend. 

Met CrediBill Basic bieden wij u niet alleen de mogelijkheid om uw invorderingsacties te automatiseren, maar ook om herinneringsbrieven en e-mails in te plannen. U kunt zich richten op het persoonlijke contact met uw klanten en rapportages ontvangen over hoeveel facturen er betaald zijn.

Uw facturen worden sneller betaald en u kunt de resultaten controleren in ons gebruiksvriendelijke dashboard. De efficiëntie is onmiskenbaar, want uw klantendatabase, facturen en administratie worden in deze alles-in-één tool behandeld. U heeft geen behoefte aan meerdere tools of dubbele gegevens.

For who business owner
Progressief inzicht

Plan­ning & voor­uit­gang is een­vou­dig te vol­gen voor gro­te teams

Transparantie is de sleutel tot het managen van grotere teams. Met CrediBill kunt u uw incassoteams op afstand controleren en beheren. Onze geconsolideerde en gesegmenteerde verouderingsrapporten geven progressief inzicht in het betalingsgedrag van uw klanten, zodat u daarnaar kunt handelen. U zult blij zijn te weten dat er dagelijks, wekelijks of maandelijks aangepaste rapporten naar u kunnen worden gestuurd.

Elk team krijgt zijn eigen overzicht en tegelijkertijd is het mogelijk om van leden en teams te wisselen. Persoonlijke to-do lijsten kunnen eenvoudig worden gemigreerd tussen profielen zodat u niet achterblijft met uw correspondentie wanneer een gebruiker afwezig is.

For who small to medium
Think Big

Op maat gemaak­te flows zijn het neus­je van de zalm voor inter­na­ti­o­na­le spelers.

Met een enorm klantenbestand is het moeilijk om op persoonlijk vlak verbonden te blijven. CrediBill stelt u in staat om uw eigen stromen te creëren voor gesegmenteerde klanten en soorten facturen. Houd het belang en de voortgang van deze stromen in de gaten dankzij onze rapportage en synchroniseer met een veelvoud van uw eigen integraties.

Sluit aan op uw ERP-systeem, zoals Navision of SAP, met accountingsoftware zoals octopus of exact online. Voer credibiliteitscontroles uit inclusief uitgebreide rapportages met bedrijfsinformatie. Bent u internationaal actief? Geen probleem, we zijn multicurrency.

Foryoubedrijf3
DISCOVER MORE
Foryou discovermore

Ontdek ons integratie en compatibiliteitsoverzicht