Ons bedrijf
Ons bedrijf Credibill

Het doel van onze software is om uw klanten tevreden te stellen en uw facturen betaald te krijgen.

Over CrediBill

Cre­dit Mana­ge­ment Software

CrediBill is opgezet met de 200 creditprofessionals van Triple A Solutions en geprogrammeerd door onze eigen software-engineers. Zo bent u verzekerd van de beste Credit Management Software van België en een volledig geïntegreerd facturatiesysteem.

About us credibill
Over Triple A Solutions

Uw pro­fes­si­o­ne­le part­ner en spe­ci­a­list in de wereld van Cre­dit Management. 

Triple A Solutions ondersteunt bedrijven met Credit Management and Control sedert 2008. Over de jaren, zijn wij dé specialist geworden in alles wat Credit Management te bieden heeft, een volledige-service verlener.

Door tijdelijke ondersteuning, aanwerving & selectie en/begeleiding van kredietdepartementen, bezorgen wij efficiënte en directe op maat gemaakte oplossingen voor uw bedrijf.

CM Kato en dochter
Over Care & Collect

Care & Col­lect is uw vol­le­di­ge-ser­vi­ce Cre­dit Mana­ge­ment Outsour­cing Partner. 

De combinatie van 13 jaar ervaring als deurwaarder en proactieve B2B & B2C invordering. Een complete of gesegmenteerde oplossing voor uw krediet-verzamel-proces. De flexibele ondersteuning, waar u het nodig heeft, in uw incassotraject en/of klantenbestand. Indien u zelden geconfronteerd wordt met minder kredietwaardige klanten, dan bied onze plug-and-play optie de ideale oplossing.

Thanks